vrijdag 29 januari 2010

De kogel is door de kerk...


Quality Utd benoemt Sander Stevens tot Quality Manager


Ervaren professional gehaald om kwaliteitsmanagement naar hoger plan te tillen

Quality Utd, specialist op het gebied van Application Quality Management en Test Management, heeft Sander Stevens (36) benoemt tot Quality Manager. Stevens zal zich in zijn nieuwe functie met name bezighouden met het vergroten van aandacht voor kwaliteitsmanagement bij senior IT management. Bovendien wordt Stevens verantwoordelijk voor het Quality Utd Training Center waar HP trainingen en TMap trainingen gegeven worden.


Sander Stevens heeft meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van test- en kwaliteitsmanagement. Hij heeft veel ervaring met het managen van complexe test trajecten en het verbeteren en structureren van testprocessen binnen verschillende organisaties, zoals KPN, Eneco en Stichting Kennisnet. Stevens is begonnen bij Seagull Software en heeft daar alle rollen binnen het software testen doorlopen, internationale ervaring opgedaan en zich opgewerkt tot de verantwoordelijke persoon voor de kwaliteit van de Seagull product lijnen.

In 2004 heeft Stevens het bedrijf TechTest opgericht. TechTest levert diensten op het gebied van software testen (testmanagement, automatisering, advies en opleidingen) aan verschillende organisaties in diverse branches. Bovendien heeft Stevens een aantal testtrainingen ontwikkeld. Deze onderscheiden zich van de in de markt verkrijgbare trainingen, door de combinatie van praktijk en theorie. Een zogenaamde praktische toepassing van TMap®.

“Het ambitieniveau van Quality Utd sprak mij direct aan. Ik ben zelf een gedreven professional en dat herkende ik in het team van Quality Utd. Dat ik gevraagd ben om deel van dit team uit te maken, vind ik een groot compliment. Met mijn kennis en ervaring zal ik proberen dit compliment waar te maken. Het belang van kwaliteitsmanagement in de IT wordt weliswaar onderkend, maar nog niet op het juiste niveau belegd. Dat moet veranderen en aan die verandering ga ik samen met het totale team van Quality Utd aan werken”, aldus Sander Stevens.

Danny Hemminga, managing partner van Quality Utd: “Met Sander halen we een zeer ervaren professional op ons vakgebied binnen. In ons streven om op termijn kwaliteitsmanagement een integraal onderdeel van het takenpakket van senior IT managers te maken, is de komst van Sander en andere routiniers cruciaal. Naast zijn vakkennis zijn we ook blij met zijn persoonlijkheid. Sander heeft veel energie, is inspirerend en heeft aan ‘can do’ mentaliteit. Dat laatste heb je in een snelgroeiend bedrijf als het onze ook echt nodig.”

Over Quality Utd
Quality Utd, opgericht in 2007 en onderdeel van Paphos Group, is specialist op het gebied van Application Quality Management en Test Management. Quality Utd’s quality-, test- en toolconsultants zorgen er vanuit hun visie, ervaring en best practices voor dat de opdrachtgevers weer grip en controle krijgen op de resultaten vanuit het QA proces en de bijdrage die wordt geleverd aan het behalen van de algehele bedrijfsdoelstellingen.

Kijk voor meer informatie op www.qualityutd.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten